MAGAZIN

AKCE

KATEGORIE

INOV8 Krosový pohár 2024
4.4.2024

Luxusní traily na pěti krásných místech "na dostřel" z Prahy.

INOV-8 TRAILTOUR 2023 - THE BEST OF
6.6.2023

… po první etapě pochopíš… 

INOV-8 TRAILTOUR 2022 STARTUJE
28.4.2022

Některé běžecké závody v paměti nezanechají vůbec žádnou stopu. Jsou tu ale i jiné, které se stanou srdeční záležitost a běžci se na ně s nadšením každý rok vrací. A pak jsou tu závody, které se vymykají všem měřítkům i představám. Závody, které vás nabijí neskutečnou energií a naservírují vám zážitky, které na konvenčních závodech nikdy nezažijete. Jedním z takových závodů je i TRAILTOUR, která se už sedmý ročník koná na těch nejhezčích trailech v Česku a na Slovensku.

 

INOV-8 TRAILTOUR 2021 - Nikdy není pozdě začít
17.8.2021

Krása TRAILTOUR je ale v její rozmanitosti. Více, než závod, jen to pro většinu účastníků hřiště. Trailový manuál. Mapa s poklady Českého a Slovenského trailu. Jednotlivé etapy vás provedou tím nejlepší, co je v místních končinách k mání. Trasy vedou údolím kolem Sázavy, Beskydskými hvozdy, zapomenutými lužickými horami a podíváte se i na Sněžku. Na Slovensku nesmí chybět epický hřeben Nízkých Tater, utajené stezky v Košickém kraji, nebo flowtraily v srdci Malých Karpat. V každém koutě obou republik si přijdete na své. 

Virtuální charakter soutěže umožňuje maximální svobodu. Je jen na vás kdy a kam se vypravíte. Jestli zažijete východ slunce na hřebenech hor, nebo poběžíte při měsíčku kolem Máchova jezera.

INOV-8 TRAILTOUR 2021 ODSTARTOVALA
10.5.2021

Odstarovala INOV-8 TRAILTOUR 2021 - běžecký etapák. Neskutečná energie, úžasná atmosféra, jedinečný genius loci… Začni žít ten svůj příběh. Dnes. Teď a tady. Naplno. Intenzivně. Se vším, co k tomu patří. Nakonec, kdy jindy, když ne dnes… 

TRAILTOUR je jediný etapový závod u nás. Na následujícího půl roku definujeme hřiště, kde se budeš moci realizovat. Sám, s partou kamarádů nebo v rámci klubového tréninku, komunitního výběhu. Když říkám hřiště, myslím tím různá hřiště, jaká si jen můžeš představit. Cyklostezka podél řeky, příměstský park, lesní esence, výběh na sopku, parádní lesní hřebenovka, rychlý lesní švih, dlouhý lauf v horách, vertikální kilometr s prvky skyrunningu. Prostě všechny barvy trailového běhu…

Jan "Venca" Francke se rozepsal o svých zážitcích ze SPINE RACE 2020
13.2.2020

Když jsem na Inov8 trail running festivalu poslouchal přednášku od Jasmíny (Paris) a jejím rekordu na Spine race a posléze se bavil s Paloncem, tak jsem si nebyl jistej, jestli si mám přát, ať je na startovce volno a nebo radši ne. Byl měsíc do startu a já jsem nevěděl, jestli můžu startovat či ne. Nakonec místo bylo a já mohl začít řešit realitu skutečností. Abych zbytečně nezačal plašit, tak jsem si o Spine radši moc nezjišťoval a poslechl pár rad od Palonce a udržel v paměti strašidelné informace od Jasmíny. Podařilo se mi ještě trochu zaběhat si s  batohem, kde jsem byl výrazně překvapen, jak to je znát běhat s 8kg báglem. Poklona všem co běhají s nadváhou.

Velká Kunratická je za dveřmi. Víte, co si obout, abyste trať doslova prolétli?
23.10.2019

“Jenom tři kilometry”. Tohle může o Velké Kunratické prohlásit jenom někdo, kdo tuhle legendu mezi podzimními krosy nikdy neběžel. POvěstná trať přes Hrádek v Kunratickém lese vás vcucne, důkladně požvýká a o 15 minut později vyplivne v naprosto zuboženém stavu.

Návrat legendy. RACE ULTRA 270 je zpět v limitované edici
10.9.2019

Konec prázdnin. zamračené odpoledne mezi Štěchovickými skalami. Vzduch je tak hustý napětím, že by se dal krájet a není to jenom blížící se bouřkou. Osm běžců. To byli jediní svědci události, která pořádně rozvíří vody českého a slovenského trailu.